Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2021, 14. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

 

 

Først lagt op 08-10-2021; senest opdateret 08-10-2021 13:32:55

 

 

Foto: secure.peta.org.uk

 

 

Den evige minkfred

Ja, ja, selvfølgelig handler det om jura. Men det handler også om netværk. Bare en enkelt minkfarmer-søn eller -datter, ansat som sekretær i et af ministerierne, ville have gjort det umuligt at slå alle mink i Danmark ulovligt ihjel.

 

 

 

Både statsminister Mette Frederiksen og daværende fødevareminister Mogens Jensen har fortalt at de først blev opmærksomme på at der ikke var nogen lovhjemmel til at slå alle danske mink ihjel, efter at beslutningen var truffet og meldt ud på et pressemøde d. 4. november 2020.

Men nogle embedsmænd mente at Sundhedsministeriet i timerne omkring pressemødet vurderede, at aflivning af alle mink ikke krævede en lovændring. Og det var åbenbart nok til at de ansvarlige ministre traf den ulovlige beslutning. Selv om også Justitsministeriet var enig med Fødevareministeriet i at loven om hold af dyr ikke kunne bruges til at afskaffe mink i Danmark.

Da beslutningen alligevel var blevet taget, sms’ede – ifølge Jyllands-Posten – en af de embedsmænd i Fødevareministeriet som hele tiden vidste at det var ulovligt, til en kollega: ”RIP mink” (hvil i fred, mink).

Ja, ja, selvfølgelig handler det om jura. Men det handler også om netværk. Bare en enkelt minkfarmer-søn eller -datter, ansat som sekretær i et af ministerierne, ville have gjort det umuligt at slå alle mink i landet ulovligt ihjel uden modstand. Så ville minkmiljøet være blevet aktiveret til kamp for erhvervet, mens tid var.

 

 

 

Læs

 

Læs

 

 

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk