Først lagt op 02-11-2021,,senest opdateret 02-11-2021 13:54:50

 

 

 

Slette-Mettes mobil til politiet omgående!

Vi skal undgå at overlevende rester af sms’er fra minkskandalen endegyldigt slettes af nyt stof

 

Fire-fem topfolk i Statsministeriet har slettet deres sms’er efter en måned. Ikke kun i Minksagen, men i alle sager. Det sker af sikkerhedshensyn, siger statsministeren. Og hun henviser pressen til at spørge Statsministeriet, hvis man ønsker en mere detaljeret begrundelse.

Medier, Minkkommissionen og mange andre er interesseret i at få de slettede sms’er gendannet. Det vil bl.a. skabe klarhed over diskussionen mellem statsministeren og hendes departementschef, Barbara Bertelsen, i timerne op til den ulovlige beslutning om at aflive alle mink i Danmark.

Flere medier har beskrevet udfordringerne i en sådan gendannelse. Selv om stof er slettet, ligger det stadig på telefonen. Men jo mere tid der går, jo mere sandsynligt er det at det gamle, slettede stof vil blive overlejret, dvs. endegyldigt slettet, fordi der skal skaffes plads til nyt stof.

Det er uklart hvilke sikkerhedshensyn der har ført til at statsministerens, departementschefens og et par andres sms’er automatisk slettes efter en måned. Men det er klart at sandhedshensyn, dvs hensynet til en afdækning af hvad der er foregået i statsministeriets top, kræver at alle disse topfolk omgående afleverer deres mobiltelefoner til politiet, så vi ikke risikerer at overlevende rester af sms’er fra minkskandalen endegyldigt slettes af kommende dages ny stof.

 

 

Læs

 

 

Læs

 

Læs

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk