Først lagt op 11 - 01-2021,,senest opdateret 11-01-2022 15:34:49

 

Arkivfoto: Lars Findsen med FE i baggrunden

 

Putins fjumre-agent?

Formentlig handler det i virkeligheden om at Lars Findsen er op mod interne kræfter som hader hans forsøg på at informere lidt mere end normalt om tjenesten.

 

Hvad skulle Lars Findsens motiv være? Manden ejer nærmest efterretningssystemet i landet. Og er højt elsket af danske medier for sin relative åbenhed.

Det eneste tænkbare motiv for at han hemmeligt skulle røbe vigtige detaljer til uvedkommende, måtte være at han i virkeligheden er agent hos den fremmede magt som allermest er ude efter Danmark eller Danmarks allierede. Denne fremmede magt kan kun være Rusland. Men at Findsen skulle være hemmelig russisk agent, en lækkerbisken for Putin, stemmer meget dårligt med Køllebank/ Groft sagt’en Russisk humor nedenfor

Formentlig handler det i virkeligheden om at Findsen er op mod interne kræfter som hader hans forsøg på at informere lidt mere end normalt om tjenesten. Et stykke lokal informationspolletæk udsat for international efterretningsskandale. Men ikke mindst: for indskrænket dansk administrativt idioti.

 

Læs

 

Læs

 

Læs

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk