Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2021, 15. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

 

 

Først lagt op 17-01-2022; senest opdateret 17-01-2022 13:14:32

 

 

Forvarsminister Trine Bramsen. Foto: nyheder.tv2.dk.

 

 

Ministeren som ikke kan omdannes

Som den eneste minister – ud over statsministeren – er efterretningsminister Trine Bramsen ikke til at slippe af med ved den regeringsomdannelse som kloge forudser kommer ganske snart.

 

 

 

Efterretnings-eksperter skjuler ikke, at situationen i Danmark med spiontjenestens chef, Lars Findsen, i fængsel, mens myndigheder vurderer hans mistænkte forsømmelser, er helt ekstraordinær for et velordnet, civiliseret demokrati.

Da ingen ved eller kan tænke sig til, hvilken grov fejl Findsen har begået, fristes man til i stedet at finde fejlen hos den ansvarlige minister, forsvarsminister Trine Bramsen, hvis ansigt for tiden ser stadig mere håbløst nedslidt ud.

Den enkle forklaring på spionchefens arrest kan være at forsvarsminister Trine Bramsen er langt mere inkompetent end normalt for den ansvarlige minister for efterretningsvæsnet i landet. Hun er derfor kommet til at køre landets efterretningsvæsen i sænk, muligvis for at få alle medier til at tale om noget andet end minkskandalen. Hvilket også er lykkedes.

Men hvad gør man den dag forsvarsministeren måtte bryde sammen, så hendes inkompetence står klar for alle? For hun er ikke til at slippe af med. Trine Bramsen er med Findsen i arresten så sammenviklet med hotte, tophemmelige efterretningssager, at hun ikke lader sig udskifte uden alt bliver endnu mere uoverskueligt.

Som den eneste minister – ud over statsministeren – er Trine Bramsen derfor ikke til at slippe af med ved den regeringsomdannelse som kloge forudser kommer ganske snart.

 

 

 

 

Læs

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk