Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2021, 15. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

 

 

Først lagt op 02-03-2022; senest opdateret 02-03-2022 13:34:34

 

 

Putin orders nuclear alert. Foto: Kremlin pool/EPA/EFE

 

 

Putins Ratio

Selv om en diktator er overraskende tosset én gang, behøver han jo ikke nødvendigvis være rablende tosse to gange. Det må alle vi europæere i øjeblikket forenes i tro på.

 

 

 

 

Der kan uddrages megen lærdom af Ruslands overfald på Ukraine. Men den vigtigste er nok, at hvis et land overdrager al magten til en enkelt person, så skal man sikre sig at han er til at slippe af med, hvis han bliver vanvittig.

Men et sådant system findes ikke. Derimod svulmer verden og historien med magtfulde tosser undersåtterne har hængt på lige til de døde, typisk fordi de blev myrdet.

Derfor bør man aldrig overdrage al magten til en enkelt person uden en kort tidsgrænse. Ethvert politisk system bør som vigtigste præmis have, at enhver leder bliver vanvittig. Kun hvis vanvid betragtes som en naturlig ting blandt magtfulde ledere, vil man sørge for at sådanne ledere altid er til at slippe af med på en ubesværet, naturlig måde.

I en sådan verden ville Putin aldrig være opstået. Men nu er han her, og vi må derfor bruge andre metoder, så godt vi formår.

Biden havde ret i at Putin ville angribe Ukraine, selv om alle kloge afviste det. Så tosset var Putin trods alt ikke, efter stort set alle kloges vurdering. Men det var han altså.

Godt at Biden ikke har sagt noget om, at Putin også vil angribe med atomvåben, hvis ukrainerne forsvarer sig for godt med Molotov-cocktails og lignende. Så tosset anser selv Biden ham åbenbart ikke for at være.

Selv om man er overraskende tosset én gang, behøver man jo ikke nødvendigvis være rablende tosse to gange. Det må alle vi europæere i øjeblikket forenes i tro på. Putins Ratio.

 

 

 

 

Læs

 

Læs

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk