Først lagt op 25- 03-2022,,senest opdateret 25-03-2022 17:10:27

 

Foto: fra Jyllands-Posten, 23/3 2022

 

Putins krig for børn

Det er ikke spor let at føre krig i Ukraine samtidig med man, som Putin, er elsket far i en flerbørnsfamilie

 

 

 

Putin menes at være i sit andet ægteskab, og her have tre børn med en tidligere sportsstjerne. Hun og børnene blev sendt til Schweiz et par uger før krigen begyndte. Schweiz, som normalt holder sig udenfor alle stridigheder, men som i Ukrainekrigen helt uventet har meldt sig til flere af EU’s sanktioner. Det gør landet usædvanligt uegnet til skjulested for Putins familie.

Men det er ikke den eneste udfordring i Putins børnefamilie. Det er ikke spor let at føre blodig krig, samtidig med man er far i en børnefamilie – om end på fysisk afstand. Børn skal jo præges i en god retning af forældrene. Også moralsk.

Derfor forstår man pludselig Putins mystiske forklaringer på TV om at han ikke fører en krig, men leder en speciel militæroperation som har til formål at nedkæmpe et nazistisk oprør og angreb på Rusland. Det er præcis den slags som børn kan se en god mening med, når de ser deres højt elskede far optræde på TV.

Og børnene vil også forstå, hvis Putin efter at have tabt krigen og/eller mistet jobbet som Ruslands leder skal ud at sejle på den flotte privatejede yacht til 4,7 mia kr. som venter i en havn i Italien. Sejlads på den yacht resten af livet kan i virkeligheden i børnenes øjne kun være en kæmpe belønning til Putin for alt det gode han har ydet som folkevalgt leder. Så kan folk i øvrigt sige hvad de vil.

Putins yacht, ”Scheherezade” til 4.7 mia kr. Foto: Wikimedia/Creative commons

 

Læs

 

Læs

 

Læs

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk