Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2021, 15. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

 

 

Først lagt op 29-03-2022; senest opdateret 22-04-2022 14:55:12

 

 

Foto: Collage: Putin udpeger nøglen

til sin forståelse: paradokset

 

 

Russisk sejr.

Nu mangler vi bare, at russerne fuldender deres suveræne paradoksstrategi ved at erklære Ukraine-krigen vundet, selv om ukrainerne fortsat har næsten hele Ukraine. Og derefter omgående trækker alle tropper hjem til Rusland.

 

 

 

 

Først erklærede russerne at krydseren ”Moskva” var sunket pga. ildebrand. Derefter bombede de Kyiv og flere andre byer udenfor de tilbageværende kampområder i Østukraine som hævn for, at ukrainerne havde sænket ”Moskva” med 2 Neptun-missiler.

Så gav russerne de kæmpende i Mariupol flere ultimatummer: Hvis I ikke overgiver jer inden et bestemt tidspunkt, så sker der noget meget væmmeligt. Disse ultimatummer blev alle ignoreret af de kæmpende i stålværket. Til sidst erklærede russerne så, at Mariupol var erobret, selv om ukrainerne fortsat kæmper fra stålværket.

Russernes strategiske styrke ligger altså især i suveræn paradokshåndtering. De siger eller forudsætter, at virkeligheden er på en bestemt måde. Og handler så, som om virkeligheden er modsat.

Nu mangler vi bare, at russerne fuldender denne suveræne paradoksstrategi ved at erklære Ukraine-krigen vundet, selv om ukrainerne fortsat har næsten hele Ukraine. Og derefter omgående trækker alle tropper hjem til Rusland.

Derefter vil Køllebank indstille til FN og NATO, at Putin tildeles en præmie for sin fuldstændig overlegne håndtering af paradokser, som ville have sprængt enhver anden krigsførende statsleder til atomer.

 

 

 

 

Læs

 

Læs

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk