Først lagt op 23-06-2022,,senest opdateret 23-06-2022 16:57:05

 

 

 

 

 

Foto:Fra TV2.dk

 

Marys møgsag

 

Det er livsvigtigt for Mary og kongehuset at have mindst en kommunikationsrådgiver som tør gå på tværs af medløbsstemningen ved hoffet og bringe truende møgsager op.

 

Da kronprinsesse Mary forleden forlod en efterskole i Haslev, hvor hun havde deltaget i et oplæg om sin egen fonds nye trivselsprogram for unge, flygtede hun ind i en ventende bil, da hun fik spørgsmål om mobbesagerne på Herlufsholm Kostskole.

Det udløste stor kritik fra mange eksperter.

Vi er vant til at Mary håndterer pressen suverænt.

Hendes optræden i denne sag kan kun forklares med at hun mangler tilstrækkelig kritisk kommunikationsrådgivning som kan forberede hende til svære konfrontationer med pressen, hvor det eneste hun ikke må, er at flygte. Det er livsvigtigt for hende og kongehuset at have mindst én kommunikationsrådgiver som tør gå på tværs af medløbsstemningen ved hoffet og bringe truende møgsager op i god tid.

Noget tyder på at denne møgsag nu er blevet taget op. For et par dage siden skrev kronprinseparret på Facebook at deres børns fremtid på Herlufsholm afhænger ”både af de undersøgelser, der er sat i gang, og af effekten af de initiativer, som skolen allerede har besluttet.”

 

 

 

 

Læs

 

 

 

 

 

Læs

 

 

 

 

 

© klaus@kjoeller.dk

 

 

 

 

 

 

Boris