Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2022, 16. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

 

 

Først lagt op 06-07-2022; senest opdateret 06-07-2022 12:26:33

 

 

 

Foto: Fra EkstraBladet. 2021

 

 

Kun folket kan stoppe dynamisk duo

Regeringens bløde mink-landing i Næseland efter Minkrapporten har overbevist de sidste tvivlere om, at Mor Mette og Barbara også regerer i et minkfrit Danmark.

 

 

 

 

Der er skrevet mange analyser og sagt mange kloge ord ud fra Minkrapporten. Men den alvorlige kritik af regeringens top-duo, statsminister Mette Frederiksen og hendes departementschef Barbara Bertelsen, og af ti topembedsmænd fører ikke til øjeblikkelige, mærkbare reaktioner i form af fyringer. Statsministeren – og så vidt jeg har forstået, også den forhenværende fødevareminister Mogens Jensen – har fået en såkaldt næse.

Og de Radikale har erklæret at de ved Folketingets åbning vil stemme sammen med blå blok og fælde regeringen, hvis Mette Frederiksen ikke har udskrevet valg.

Vi får altså en valgkamp. Muligvis lidt tidligere end vi ville have fået den uden Minkrapporten. Men de Radikale veg altså tilbage fra her og nu at stemme sammen med de borgerlige og vælte regeringen på grund af alle de grove fejl og mangler som rapporten afdækker.

Det bør ikke undre. De Radikales eksistens bygger hovedsageligst på at være tungen på vægtskålen mellem den røde og den blå lejr. I enhver situation gælder det derfor om for dem at finde en frugtbar ’hverken eller’-mulighed for de Radikale. Det er også lykkedes her.

Skandalen vokser for hver dag der går uden de rigsretssager som Minkrapporten klart lægger op til.

Og regeringens bløde mink-landing i Næseland har overbevist de sidste tvivlere om, at Mor Mette og Barbara også regerer i et minkfrit Danmark. Kun folket har åbenbart stadig magten til at stoppe den regerende duo, så det kan mærkes.

 

 

 

 

Læs

 

Læs

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk