Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2022, 16. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

 

 

Først lagt op 24-08-2022; senest opdateret 24-08-2022 12:27:35

 

 

Simon Spies. Foto: Fra Politiken

 

 

Billigt at slå død mand ihjel

Vi er flere som for tiden ønsker, at Spies vil rejse sig fra graven og gå til modangreb. Så ville alle straks klart opleve, hvorfor det var umuligt for DR og alle andre medier at slå ham ihjel, mens han levede.

 

 

 

 

DR mener nu, at Simon Spies var en skandale. En ulækker ældre mand som betalte purunge kvinder for bl.a. seksuelle ydelser.

Men det der er den egentlige skandale, er, at DR nu giver Simon Spies skylden for alt det umoralske der foregik omkring ham, mens han levede for 38 år siden.

Mens han levede lagde han aldrig spor skjul på hvad han havde gang i. Og medierne elskede ham for det. Især selvfølgelig de brede medier som Se og Hør og Ekstra Bladet. Men også seriøse medier gav ham god plads. Selv eliten blandt eliten af vores danske medier, det statsfinansierede DR, lod ham optræde i årevis i programmet ”Spørg bare”. Sammen med andre elskede, folkelige figurer som Cleo, Erhard Jacobsen og John Price.

Der var intet skændigt over Simon Spies. Men det var mens han levede og derfor altid kunne tilkaldes og svare intelligent og ofte også vittigt på stort set ethvert spørgsmål. Spies leverede altid varen, når medierne kaldte.

Få akademikere med to kandididatgrader er nogensinde nået længere ud blandt folk end Spies. Enhver producer eller redaktør var godt dum i knolden hvis han eller hun så meget som antydede, at Spies da i virkeligheden bare var en ældre, rig mand der ustandseligt kom alt for tæt på små, uskyldige piger. Hvad skulle den slags fornærmelser af en forrygende underholder gøre godt for?

Mærkeligt at statsinstitutionen DR bruger så mange ressourcer på at pumpe denne skurke-historie om Simon Spies op. Den reelle skurk i historien er jo alle de medier som muntert solgte Spies som folkelig helt i mange, mange år.

Men at forvente at DR ville bruge penge på at sælge en historie til den intetanende danske befolkning om, hvordan Spies systematisk af medierne fik lov til at voldtage befolkningen i årevis med sit kvikke mundlæder og sin kække ånd, er nok for meget. Derfor blev Spies skurken i DR’s serie.

Men vi er vist flere som for tiden ønsker, at Spies vil rejse sig fra graven og gå til modangreb. Så ville alle straks forstå, hvorfor det var umuligt for DR og alle andre meder at slå ham ihjel, mens han levede.

 

 

 

 

Læs

 

Læs

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk