Først lagt op 25-10-2022,,senest opdateret 25-10-2022 11:05:26

 

 

 

 

 

Foto og tekst :Fra tv2.dk

 

Ynkeligt, Ellegaard!

 

Journalistveteranen Lasse Ellegaard faldt straks til patten hos Pernille Skipper i stedet for at lave dybtgående journalistisk research om Enhedslistens kønne unge kvinders individuelle skønhed.

 

Den journalistiske veteran Lasse Ellegaard (Information) har ædt sine egne ord, fordi Pernille Skipper (EL) på Facebook er blevet rasende over at han påstår at Enhedslisten er lige lovlig kynisk i deres konsekvente valg af kønne unge kvinder som udadvendt ansigt.

Bare et par kommentarer:

1) Beroligende kendsgerning: den nuværende EL-leder Mai har overhovedet ikke samme sexappeal på TV som de to foregående.

2) Med sin hysteriske raseri-reaktion har Pernille skabt omtale til Enhedslisten her sidst i valgkampen med appeal til Metoo-segmentet, som ellers har følt sig svigtet til fordel for malkekøer, da Mai mødte Støjberg til en herlig, humørfyldt debat mellem to politiske ekstremister. En debat som må gøre alle os danske stolte af vores demokrati, hvor ekstremister tæsker muntert og elskeligt løs på hinanden mellem ædende køer. Og selv gamle billeder af Pernille lyser jo stadig op når medierne nu fortæller om affæren med Ellegaard. Godt gået.

3) Lasse Ellegaard: Øv! Vatpik! Du skulle da som reseach-veteran i journalistfaget have svaret ved at gå i dybden med at præcisere de tre dejlige EL-føreres individuelle skønhed på TV i stedet for bare at falde til patten hos Pernille. Ynkeligt!

Konklusion: Længe leve de smukke kvinder, også i politik.

Og tillykke til Pernille med sejren over den sagnomspundne, journalistiske gigant, Lasse Ellegaard, som jo selvfølgelig er nødt til at falde til patten hos dig for at kunne blive hængende som nekrologskriver og meget andet hos Information som i høj grad lever af Metoo-folket og EL-abonnenter. Skarpt set. Og det siger jeg ikke bare, fordi du ser skide godt ud.

 

 

 

 

 

 

 

Læs

 

 

 

 

 

 

Læs

 

 

 

Læs

 

 

 

 

 

© klaus@kjoeller.dk

 

 

 

 

 

 

Boris