Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2022, 16. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

 

 

Først lagt op 07-11-2022; senest opdateret 07-11-2022 14:42:35

 

Man burde have poleret pokalen, inden Holger Rune forsøgte at kysse det irrede kobbermonstrum efter finalesejren over Novak Djokovic i Paris Masters. Foto: Fra Politiken.dk

 

 

Holger Rune leve!

Men lad os ikke helt glemme de kaotiske sportsgrene hvor man spørger: Hvordan er pointsystemet? Hvem dømmer bolden ude? Og i øvrigt siger: Skråt op!

 

 

 

 

Stort tillykke til Holger Rune. Flot, flot. Og så bare 19 år.

Men – med al respekt -- enhver idiot kan se om en bold er inde eller kommer over nettet. Det gør tennis let at forstå. Og dermed let at se, hvem der vinder en kamp. Og let at samle masserne til hyldest.

Andre kæmper kampe i sportsformer som er sværere at forstå. Personligt har jeg i perioder af livet lidenskabeligt dyrket idrætter som skak, klarinet, altsaxofon, ridning. Uden at vinde pokaler, uden opsigtsvækkende hyldest. Men jo altså også med betydeligt mere indviklede pointsystemer end om bolden var inde og kom over nettet.

Derfor fandt jeg til sidst ro i tekstskrivning. Efterhånden har det varet henved 60 år. Grundlæggende er tekst-idræt let at forstå som tennis: Står teksten klart på siden eller på skærmen, er spalterne lige, er der stavet korrekt? Der er store glæder at hente ved at score point her.

Men så er der alt det andet: tekstens mening eller handling. Hvor er pointsystemet? Hvem dømmer bolden ude? Og ikke  mindst: Hvor er de jublende folkemasser og den rædselsfulde pokal som skal kysses? For ikke at tale om de 6 millioner i præmiepenge.

Tekstspil er kaos. Kan kun nydes af galninge, som frydes over friheden for ethvert pointsystems spændetrøje. Er bolden ude eller inde? Skråt op!

 

 

 

 

Læs

 

Læs

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk