Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2023, paperback, 2. rev. udg. 17. oplag

2004, 2007, paperback, 2016- , print on demand

2015- , print on demand

 

 

 

 

 

Først lagt op 02-04-2023; senest opdateret 02-04-2023 13:40:05

 

.Privatfoto: Screendump fra TV 2 News

 

 

 

 

Donald Trump, omvandrende orgie

Trump er ikke en demokratisk enten-eller. Han er en alt i én figur. En demokratisk universalløsning.

 

 

 

 

Mange finder det ulideligt, at Donald Trump stiller op til præsidentvalget 2024. Og de håber på, at Trumpfiguren efter hans første præsidentperiode må være udtømt for indhold. Og nu bare er et et klægt genfærd som giver enhver demokratisk borger brækfornemmelser.

Ja, godmorgen.

Enhver kan se, at medierne allerede elsker hans genopstilling. Hans billede fylder overalt. Selv i vores førende, politisk korrekte medium.

Privatfoto af udsnit fra Politiken.dk 01-04-2023

Hans politiker-figur lever tilsyneladende evigt, fordi den rummer både foder til demokratiets intellektuelle og til massen. BBC kan stoppe enhver tilfældig turist i New York og få fyldige og underholdende vælger-meninger om Donald Trump. Og højlærde, velformulerede politiske klummeskrivere i elite-medier kan sprudle vellystigt og indsigtsfuldt.

Donald Trump er et omvandrende orgie i demokratiets udskejelser.

Han er ikke nogen demokratisk enten-eller. Han er en alt i én figur. En demokratisk universalløsning. Højt hævet over det banale spørgsmål om man bør stemme på ham eller ej. En stjerne der overgår alle andre i Den politiske Komedie som ethvert demokrati nødvendigvis er.

 

 

 

Læs

 

Læs

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk