Først lagt op 13-10-2018

Senest opdateret 13-10-2018 20:29

 

 

Forfatter krænket forgæves

Ikke engang en groft krænkende video på YouTube med forfatteren udsat for sexovergreb har solgt et eneste eksemplar af ny bog

Den ukendte forfatter Olympisk Guld meddeler på Facebook, at han ikke giver meget for Politikens stort opsatte forsidehistorie om Sofie, som føler sig svigtet af politiet i sag om krænkende video: ”Jeg kan ikke sidde i et rum, uden jeg er udstillet, fordi nogen har set mig nøgen uden mit samtykke.”

Forfatteren Olympisk Guld fortæller, han har gjort helt modsatte erfaringer.

I en opdatering på Facebook skriver den 71-årige forfatter:

”Da min seneste bog udkom, betalte jeg kassen for at få lavet en fræk video med en kvindelig model på den gode side af 23. Jeg var yderst modvillig, men alligevel lykkedes det modellen at klæde mig helt af. Til sidst måtte jeg forsvare mig med et eksemplar af min seneste bog, som jeg holdt op foran mit køn med forsiden udad, så titlen tydeligt kunne læses. Forgæves.

Ingen kunne være i tvivl om, at alt skete mod min vilje. Og der blev hele tiden zoomet ind på forsiden af min bog, mens jeg forsvarede mig mod overgrebene og skreg i raseri og fortvivlelse.

Men selv om denne groft krænkende video har ligget frit tilgængelig på YouTube siden bogen udkom, er den kun blevet set af 3. Og ingen af de 3 så den til ende.

Så jeg kan efter videoen desværre fortsat sidde i et rum, uden jeg er spor udstillet, fordi nogen har set mig nøgen, mens jeg -- med min nye bog som iøjnefaldende forsvar mod overgrebet-- tydeligt viser, at det hele sker uden mit samtykke.

Det støder mig også, at ikke engang videoens tre tilfælde af afbrudt sening køber bogen. Det føles groft krænkende, at der er så lidt sympati med en ældre forfatter, som udsættes for dette.”

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

151217klauskjoellerDKforside.bmp