Først lagt op 09-09-2019

Senest opdateret 09-09-2019 09:50

 

Britta-historien

Kunst

Videnskab

Politik og medier

Religion og tro

Epistel 666

 

 

 

Katastrofal boglancering

Forfatteren Klaus Kjøller tilbagekalder pressebrev om bogudgivelse, inden bogen udkommer.

I en mail til medierne og på Facebook skriver Kjøller under overskriften ”Undskyld, jeg har dummet mig”:

”Jeg beder venligst alle litteraturredaktører og anmeldere se bort fra det pressebrev, som I netop har modtaget i anledning af udgivelsen af krimien ’Epistel 666’ ”.

Og han forklarer:

”Ved en ekspeditionsfejl på forlaget Kjoeller.dk’s redaktion er der udsendt et tidligt, råt udkast til pressemeddelelse, i stedet for den redaktørfedtende og læserlokkende enfoldige pressetekst, som forlaget normalt udsender med håbet om, at nogen bider på og bringer teksten i eget navn. Presseteksten mangler også mit sædvanlige tilbud om gratis kronikskrivning til trykmedier om ethvert emne og live-interview til TV-stationer dag og nat. Jeg beklager og undskylder.”

Kjøller oplyser, at den nu tilbagetrukne tekst er blevet til på et internt kursus på forlaget. ”Den pågældende praktikant fik stor, velfortjent ros for teksten. Dog blev sætningernes længde kritiseret. Men derfor bør vedkommende jo ikke tro, at teksten bare uden videre kan bruges i det seriøse, udadrettede arbejde for at udbrede en bog. Han er nu overført til vores interne informationsarbejde.”

Læs det katastrofale pressebrev.


 

Læs mere om Epistel 666

Læs Forfatterbanket, Kølletæppebank

 

 

© klaus@kjoeller.dk

 

 

 

Britta-historien

Kunst

Videnskab

Politik og medier

Religion og tro

Epistel 666