Først lagt op 03-07-2020

Senest opdateret 08-07-2020 11:49

 

Britta-historien

Kunst

Videnskab

Politik og medier

Religion og tro

Epistel 666

 

 

 

ForklaringsPrisen uddelt

Vi får stadig flere, som er i stand til at forklare stadig mere, samtidig med at alting bliver stadig mere indviklet

Vera Vraa fra Ringe har fået årets ForklaringsPris, som uddeles af De Samarbejdende Lærerforeninger. I sine mange år på Ringe Katedralskole har hun aldrig måttet give op over for noget som helst, hedder det i begrundelsen. Komiteen bag uddelingen fremhæver, at valget var svært, fordi vi i landet får stadig flere, som er i stand til at forklare stadig mere, samtidig med at alting bliver stadig mere indviklet.

Men der var alligevel enighed om, at Vera Vraa måtte have trofæet. Hun er den eneste, som i enhver situation i det forløbne år har haft en forklaring parat, ja i mange tilfælde flere. Andre fremragende pædagoger holder af og til en pause i talestrømmen, men altså ikke Vera Vraa.

Hertil kommer hendes forbløffende alsidighed. Hun spænder fra moderne kunst og litteratur, over religiøse emner, psykologi, naturvidenskab, teknologi og madkultur. Hendes yndlingsemne er dog det uforklarlige.


 

Læs Forklaring på Roald Als, Zætning

Læs: Trods den lærde, teologiske forklaring håber Groft sagt, at dronningen under sin mands ugelange gravfærd fælder en tåre eller to, Køllebank Groft sagt

 

 

Læs

 

© klaus@kjoeller.dk

 

 

 

Britta-historien

Kunst

Videnskab

Politik og medier

Religion og tro

Epistel 666

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp

 

 

Klaus Kjøller, klaus@kjoeller.dk