Først lagt op 24-07-2020

Senest opdateret 24-07-2020 10:53

 

Britta-historien

Kunst

Videnskab

Politik og medier

Religion og tro

Epistel 666

 

 

Sten har mange anvendelser: Nogle nyder udsigten over stenkysten. Andre lader sig beundre på sten.

Mands sjæl sidder i en sten

Tabte stenen, så leder nu efter sin sjæl.

Otto Matzon fra York har sendt et brev til de lokale aviser, hvori han oplyser, at han har afgørende beviser for, at hans sjæl sidder i en hvid sten med et hul i. Normalt bærer han stenen i lommen.

I brevet hedder det bl.a.:

-- Det er en indlysende sandhed for alle filosofisk uddannede, at sjælen eller bevidstheden ikke sidder hverken i hovedet, i maven eller i lilletåen. Derimod har man aldrig seriøst overvejet, om den kunne være i en sten. Det er den! Og nu har jeg fundet min.

-- Desværre har jeg tabt den. Da jeg altid bærer den, og den er ret kantet, har den slidt hul i lommen og er faldet ud. Jeg beder nu alle blade i området om at efterlyse den. Vellignende foto vedlægges.

Otto Matzons sjæl sidder i denne sten. (forstørret foto)

Otto Matzon har fået mange henvendelser. Især fra folk, som er oprørte over, at han kan omgås sin sjæl så letsindigt. Mange har sendt sten, som de mener rummer deres egen eller afdøde slægtninges sjæl.

Otto Matzon har netop indgået en aftale med et skærveknuserfirma om, at de fjerner 2-3 vognlæs dagligt.


 

Læs Arnolds sjæl. Når man siger ordet "Schwarzenegger", tænker mange "krop". Men der er gode grunde til i stedet at tænke "sjæl", Køllebank Groft sagt

 

Læs Sødt demokrati. Med klummer, ledere og kronikker om, at vi helt frivilligt skal være søde og undgå satire mod religion, forsøger mange at bevare troen på, at demokratiet aldrig vil lade sig stække af formørkede, himmelske martyrbrigader, Køllebank Groft sagt

 

 

Læs

 

 

 

© klaus@kjoeller.dk

 

 

 

Britta-historien

Kunst

Videnskab

Politik og medier

Religion og tro

Epistel 666

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp

 

 

Klaus Kjøller, klaus@kjoeller.dk