Først lagt op 05-08-2020

Senest opdateret 05-08-2020 11:43

 

Britta-historien

Kunst

Videnskab

Politik og medier

Religion og tro

Epistel 666

Åh, jeg kommaer!

 

 

Studievært fyret efter intimt samvær med to får

Mand lærte to får at bræge nationalhymne

 

Til venstre de to får  inden dressur. Til højre et kor som netop har sunget en nationalhymne

 

Folk er efterhånden villige til hvad som helst for at komme i TV. Således fortæller nyhedsbureauerne om Hank Johnson fra Idaho, som adopterede to får og lærte dem at bræge nationalhymnen udelukkende med det formål at komme i det landsdækkende program Mig og mit kæledyr med den berømte studievært Dan Kamrath.

Da fårene var dresseret, indsendte Hans Johnson et videobånd med præstationen, som var optaget i et lædersofaarrangement. Fårene var iklædt folkedragter med sponsornavnet -- et kendt firma, som sælger fåremad og uldtrøjer -- broderet på kraven.

Efter lang ventetid modtog Hank videobåndet retur med et brev, hvori Dan Kamrath venligt men bestemt afslog at invitere Hank og fårene i studiet, fordi ”de syngende tvillinger overhovedet ikke lignede hinanden. Og den menneskeabe, de har dresseret, er klart nok bare et affaldsprodukt fra et cirkus”.

Afviste at være abe

Hank svarede, at det ikke var tvillinger, men to dresserede får, som netop var udvalgt, fordi de så så forskellige ud. Samtidig afviste han selv at være en abe.

Så kom Dan på besøg med et reportagehold for at prøvefilme. Men fårene sang hele tiden falsk. Og det var ikke godt nok til den bedste sendetid, sagde TV-holdet. Efterhånden var alt Hanks øl også drukket.

Hank tilbød så at brænde huset ned, imens fårene sang. Det mente Dan overhovedet ikke egnede sig til hans målgruppe.

Så foreslog ét af fårene, at de kunne diskutere børneopdragelse.

Det optog man så, dog med emnet ændret til kattemad.

Hank ventede forgæves på indslaget de kommende uger.

Så blev Dan Kamrath fyret, fordi han var blevet afsløret i en intim situation med de to får. TV-stationens direktion havde ikke bønhørt hans forklaringer om, at det ikke var får. De kunne både synge, tale og barberede sig over hele kroppen hver dag.

Så blev Dan Kamrath studievært hos en konkurrerende station på et program om seksuelle perversiteter. Det blev en dundrende succes.

Hank Johnson har nu anlagt sag.


 

Læs Værdikamp og ringvrag, Køllebank

 

Læs Gid virkeligheden så TV, Køllebank

 

 

Læs

Kommentar

 

 

© klaus@kjoeller.dk

 

 

 

Britta-historien

Kunst

Videnskab

Politik og medier

Religion og tro

Epistel 666

Åh, jeg kommaer!

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp

 

 

Klaus Kjøller, klaus@kjoeller.dk