M

Først lagt op 28-08-2020

Senest opdateret 28-08-2020 16:52

 

Britta-historien

Kunst

Videnskab

Politik og medier

Religion og tro

Epistel 666

Åh, jeg kommaer!

 

 

 

 

Ghostwritere sexuelt misbrugt

Kjøllers ledende ghostwriter lægger afstand til hans ny selvskrevne roman under pseudonym

Kjøllers seneste roman, Åh, jeg kommaer!, vakte betydeligt opsigt ved udgivelsen.

Anmelderne var delte. Romanen blev kaldt alt fra ” Den trænede manipulators udspekulerede brug af skønlitteratur til at fremme sit kvindefjendske ærinde” til ” Det hele samles overbevisende i en original, satirisk universitetsroman med festlig udløsning.”

Læs flere citater fra anmeldelserne.

Det viser sig nu, at Kjøllers team af ghostwritere har været i oprør siden de fandt ud af, at han i smug bag deres ryg helt alene, men dog under pseudonym (Arne Ossian), har skrevet Åh, jeg kommaer!

--- Han interviewede os, fortæller Kjøllers ledende ghostwriter, Sille Hansen. --- om vores skoleerfaringer og sexfantasier, fordi han – sagde han – undersøgte mulighederne for en ny populærvidenskabelig bog om effektive undervisningsmetoder henvendt til skolelærere, forældre og elever i de store klasser. ”Det er på høje tid, at der bliver gjort noget effektivt mod den faglige uoplagthed som ofte dominerer disse klasser”, sagde han. Men det ædle formål med at effektivisere undervisningsmetoder med en populær håndbog har bare været for at lokke os til at fortælle ham om vores mest intime sexfantasier i undervisningen. Og det har han nu misbrugt i sin nye roman. Rub og stub.

Det er ikke første gang Kjøller er i konflikt med sine ghostwritere. Også ved den forrige roman Epistel 666 i 2019 var der utilfredshed. Læs mere i Kjøller afsløret som litterær svindler.

--- Det gode er, at vi ikke har ødelagt vores karrieremuligheder på gymnasier og universiteter ved at have skrevet Åh, jeg kommaer!. Vi har kun fortalt ham om vores overlevelsesfantasier i undervisningen, slutter Sille.

 


Læs Usædvanlig hæmningsløs modtagelse af ny roman, KjoellerNEWS

Læs Kvantefysik kræver også krop, KjoellerNEWS

Læs Hvordan opstod ideen? Kom den fra attraktive kvindelige Danskstuderende? Arbejde i fremskridt 2020

 

Læs begyndelsen af Åh, jeg kommaer! Roman

 

Læs

 

 


 

 

 

 

 

© klaus@kjoeller.dk

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk