Først lagt op 16-11-2020

Senest opdateret 16-11-2020 15:01

 

Britta-historien

Kunst

Videnskab

Politik og medier

Religion og tro

Epistel 666

Åh, jeg kommaer!

 

 

 

 

Seneste Tweets

Trump giver evigt liv til sponsorer

Trump anklager venstrefløjen for at stå bag gadeslagsmål: De angreb, ifølge Trump, ældre og familier ved en støttedemonstration for Trump ved Det hvide Hus for et par dage siden.

--- Disse overgreb mod uskyldige gamle og familier på skovtur skete med bazookaer og automatvåben med atomladninger og er lige så veldokumenterede som den udbredte valgsvindel ved præsidentvalget, som flere og flere domstole efterhånden indrømmer faktisk har fundet sted, skriver Trump på Twitter.

I en opfølgende Tweet oplyser Trump, at de hårdt sårede fra demonstrationen i smug af Biden og hans folk er blevet indlagt som coronapatienter for at udfylde alle de pladser på hospitalerne i Washington som står tomme på grund af de opsigtsvækkende succesfulde coronavaccinationer som Trump for længst har foretaget. Men som forties af den skurkagtige presse.

--- Og hvis nogen spørger, hvordan det føles at have fået magten over verden med sine Tweets, sluttede Trump sin seneste række af Tweets, hvor han bl.a. havde uddelt evigt liv til alle dem af hans støtter som havde givet mindst 5 millioner dollars til hans succesfulde præsidentkampagne. --- Så kan jeg oplyse at det føles fuldstændig som at være Vor Herre. Det har han selv fortalt mig under løfte om fortrolighed.

 

 

© klaus@kjoeller.dk

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk