Først lagt op 07-04-2021

Senest opdateret 07-04-2021 15:19

 

 

Jyllands-Postens før-efter billeder af frisurer

 

 

KjoellerNEWS’ før-efter-billeder af tatoveringer

Før tatovering

Efter tatovering

Før tatovering

Efter tatovering

 

 

Stiktosset

Corona-oplukning: KjoellerNEWS bringer som eneste danske medie før-efter-billeder af nytatoverede

 

Vistnok alle medier meddelte mandag igen og igen at ”frisører og tatovører” åbnede i går tirsdag (6/4 2021) efter påske. Det gav alle et klart indtryk af at den danske befolknings interesse for at blive tatoveret ikke var spor mindre end for at blive klippet.

Overraskende? Javel. Og så alligevel ikke. Vi har alle under corona-epidemien fået stor respekt og beundring for nålestik. Der er stor prestige i at være vaccineret, især hvis man har fået begge stik. Så det er naturligt, at denne respekt og beundring for vaccinationsstik nu også får sit kunstneriske udtryk ved at befolkningen myldrer til tatovører i samme grad som til frisører.

I dag rummer flere aviser før-efter-billeder af folk der har været hos frisøren. Og de nyklippede ser glade og stolte ud.

Fra dagens Jyllands-Posten.

Men der ses vist ikke i dansk presse et eneste billede af nytatoverede, og slet ingen før-efter-billeder i dag.

Derfor er det med stolthed at KjoellerNEWS som eneste danske medie i dag bringer før-efter-billeder af nytatoverede. Billeder som fuldud matcher nytatoverede med nyklippede.

Den massive annoncering mandag af at ”frisører og tatovører” ville åbne, skal naturligvis også følges op af tilsvarende, fuldt tilfredsstillende tatoverings-billeder af før og efter.

 

© klaus@kjoeller.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjoeller.dk

Seneste kommentarer

KjoellerNEWS

Alle bøger

 

 

 

 

Senest opdateret 07-04-2021 15:19:12

 

 

© klaus@kjoeller.dk