Først lagt op 09-05-2021

Senest opdateret 09-05-2021 13:14

 

 

 

 

 

 

 

Ikke spor skægt

Leder i Klipø Tidende med berigtigelser til nyudkommen roman fra lærerrådet på Klipø Gymnasium og fra borgmester Matty Ovesen.

Selvfølgelig er omtale af Klipø i udgangspunktet godt. Men den negative omtale som romanen Drengen der skrev giver af vores ø, er uhyggelig skadelig.

Man må spørge sig hvad der får en person, som kender øen så godt, til at skrive sådan en bog.

Meningen er nok, at det skal være skægt. Men sandheden er at det ikke er spor skægt at opleve øens gymnasium og dets lærere hængt ud i den ekstreme grad som det sker i bogen. For ikke at tale om øens myndigheder, især borgmesteren.

Derfor bringer vi i dag en berigtigelse fra gymnasiet og fra borgmesteren. Berigtigelserne bringes her på lederplads. Ingen skal tvivle på Tidendes solidaritet i sagen.

Vi har også forsøgt at få en reaktion fra tidligere rektor, nuværende vikarierende folketingsmedlem Orson Wester. Men han er optaget af møder i Folketinget.

Berigtigelser:

Lærerrådet: ”Vi afviser på det skarpeste enhver påstand om uduelighed, erotiske særheder og fikse ideer blandt lærerne på Klipø G&Hf. ”

Borgmester Matty Ovesen: ”Jeg må på det skarpeste afvise at jeg har været aktivt medvirkende til at skjule guldstøv i kælderen under gymnasiets nu nedbrændte festsal. Det er ren fantasi, at jeg på denne måde forsøgte at hjælpe Klipøs førende fiskeeksportør til at undgå konkurs.”

 

 

 

Læs

Læs

Læs

Læs

Læs

 

 

Læs

 

 

© klaus@kjoeller.dk