Forside KJOELLER.dk >>> Kommentarer og moraler, menu

 

Først lagt op 17-02-2018, senest opdateret 16-04-2020 09:38:05

Link: Mine mest populære, mest sælgende bøger på SAXO.com (dagligt opdateret hitliste)

Link: Arne Ossians mest populære, mest sælgende bøger på SAXO.com (dagligt opdateret hitliste)

Se de mest indbringende (mindst tabsgivende) titler fra forlaget KJOELLER.dk

Se familierelationerne mellem (næsten) alle bøgerne, fra 1973 til dags dato

151217klauskjoellerDKforside.bmp

161208TanteGyserVignet

002

Dogmatisk dronningesmil

Trods den lærde, teologiske forklaring håber Groft sagt, at dronningen under sin mands ugelange gravfærd fælder en tåre eller to.

 

 

 

 

 

 

”Dronningens smil er meget bevidst,” lød en overskrift i Ekstra Bladet. Tanken om, at dronningen ved prins Henriks gravfærd ikke skulle smile bevidst, men på grund af irrationelle følelser, forekom denne Groft sagt så hårrejsende, at han klikkede på artiklen.

Det viste sig så, at være sognepræst Kathrine Lilleør, der oplyste, at det bevidste lå i, at dronningen ”ifører sig frimodighed,” fordi hun ”ikke kun er regent, mor og farmor, men også kirkens overhoved.” Og Lilleør fastslog: ”Gud ønsker ikke, at vi skal græde over døden, fordi han ved, at der ikke er noget at græde over.”

Trods den lærde, teologiske forklaring håber Groft sagt, at dronningen under sin mands ugelange gravfærd fælder en tåre eller to, da det ifølge sognepræsten så ikke kan være bevidst, og derfor må komme helt spontant fra hjertet.

Tante gøs (af gode grunde),

fordi den yderst pæne Kathrine Lilleør – som er en pryd for ethvert blad og derfor også er klummeskribent i Bellas – nødigt skulle blive stødt bort af grovheder. Og hertil kommer, at det overhovedet ikke er pænt at gøre opmærksom på, at to så anstændige personer som pastor Lilleør og dronningen kommer i teologisk konflikt, hvis dronningen fælder en tåre eller to ved bisættelsen. Og det bliver kun værre af, at det gjorde dronningen faktisk.

Men det værste gys giver alligevel truslen mod Lilleør. Da abonnenttallet for trykmagasinet Bellas viger og flere og flere i Bellas nærområde klistrer skiltet ”Reklamer frabedes” på postkassen, satser tante på at få pæne klummeskrivere med tusinder af følgere på Facebook til at trække læsere til netudgaven og lokke dem til ikke kun at klikke og klikke, men også betale. Så tante gyser af gode grunde.

 

Læs flere Tantes grove gys (og Tante måtte lægge sig).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

Øverst i dokumentet

 

Link: Mine mest populære, mest sælgende bøger på SAXO.com (dagligt opdateret hitliste)

Hvis du vil af med noget efter at have læst kommentaren, så skriv på www.facebook.com/klauskjoeller

151217klauskjoellerDKforside.bmp