Først lagt op 13-04-2018, senest opdateret 18-04-2018 14:37:31

 

Kommentarer og moraler

151217klauskjoellerDKforside.bmp

 

002

Svensk håb

Groft sagt er imponeret over, at en så fin, dødkedelig svensk forsamling af gamle lærde kan gemme på så forrygende, opstemte lidenskaber.

 

 

 

Sveriges fornemste forsamling af store ånder, Det Svenske Akademi, ligger i ruiner. Metoo-bevægelsen hvirvlede gamle, alvorlige sex-anklager mod en mægtig svensk kulturping op. Det medførte, at der blev kastet lys over magtmisbrug og fortrolighedsbrud i forbindelse med Akademiets uddeling af Nobels Litteraturpris. Og da kulturpingen er gift med et akademimedlem, så blev hele akademiet hvirvlet med ind. Og nu udskælder fornemme medlemmer hinanden for det værste i pressen. Flere har – trods livsvarigt medlemsskab – meldt sig ud.

Groft sagt er imponeret over, at en så fin, dødkedelig svensk forsamling af gamle lærde kan gemme på så forrygende, opstemte lidenskaber. Hvis Sveriges landsdækkende, pæne tavshedskultur og politiske korrekthed overalt skjuler lignende, eksplosive ressourcer, er der stadig håb for Sverige.

 

Læs Groft sagt’en på B.dk.

Læs Kølletæppebank: Carl Gustav til hest: Ingen troede, at Sveriges fornemste forsamling af store ånder, Det Svenske Akademi, nogensinde skulle udstå større ydmygelser end dem, som sangskriveren Bob Dylan bød på. Men den nværende skandale har afsløret, at Akademiet undervurderede sine egne ressourcer. I den anledning holder Kølletæppebank nedenfor parade over vort broderlands svagheder og styrker, som de har vist sig gennem de senere år.

 

 

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

Link: Mine mest populære, mest sælgende bøger på SAXO.com (dagligt opdateret hitliste)

Hvis du vil af med noget efter at have læst kommentaren, så skriv på www.facebook.com/klauskjoeller

151217klauskjoellerDKforside.bmp