Først lagt op 07-08-2018,,senest opdateret 13-08-2018 10:28:17

 

Mange Danske Bank-kunder overvejer sikkert, om de bør skifte bank, inden bøden for hvidvask af milliarder i den estiske afdeling skal betales. Bare rolig. Alle erfaringer fra finanskrisen i nullerne viste, at de store danske banker er så vital en del af det danske system, at man aldrig kan straffe dem, så det virkelig gør nas. Hvis Danske Bank-kunder skifter til en lille nordjysk bank uden ustyrlige filialer, så bør det derfor udelukkende ske af moralske grunde. Når bøderne skal betales, kan ingen vide sig sikre.

 

Læs Kort og gult i de rette omgivelser.

 

Systembærende bank

Mange Danske Bank-kunder overvejer sikkert, om de bør skifte bank, inden bøden for hvidvask af milliarder i den estiske afdeling skal betales.

Bare rolig. Alle erfaringer fra finanskrisen i nullerne viste, at de store danske banker er så vital en del af det danske system, at man aldrig kan straffe dem, så det virkelig gør nas.

Hvis Danske Bank-kunder skifter til en lille nordjysk bank uden ustyrlige filialer, så bør det derfor udelukkende ske af moralske grunde. Når bøderne skal betales, kan ingen vide sig sikre.

Læs mine Groft sagt på B.dk.

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp