Først lagt op 26-03-2018,,senest opdateret 25-05-2018 14:39:06

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

 

 

En grov velkomstbuket til Berlingske Medias ny formand

Godt, at Connie omsider kom hjem til gården.

Det lå i kortene, at Connie Hedegaard skulle blive formand for Berlingske Media. Således skrev denne Groft sagt allerede d. 1/9 2013 (i ”Connie bør lande”): ”Connie bør snarest komme hjem. Ikke for at redde de Konservative. Men for at redde sig selv.”

Nu kan teksten så omsider fuldendes: ”Og for at redde Berlingske Media.”

 

 

 

 

Indhold

Straks-medieløsning 1

14-09-2015: Der bør omgående overføres licensmidler til de private mediesites i et omfang, så de kan skrotte de grafiktunge reklamer og dermed få samme responstid som dr.dk. 1

EUs kategorifejl 1

07-04-2015: Både Connie Hedegaard, EU-embedsmænd og EU-eksperter taler om EU, som om det var et multinationalt, topstyret, privat firma. 1

Connie bør lande! 1

01-09-2013: Kække Connie har som ikke-folkevalgt klimakommissær Hedegaard sluppet jordforbindelsen og kører frem med en glat propagandateknik, som ellers bedst kendes fra sekten Scientology. 1

Overhedet gårdbrand 1

26-04-2013: Hverken Lars Hedegaard eller Connie Hedegaard har forstået, at de spiller med i en komedie og derfor er nødt til at svøbe deres fanatisme i humor, hvis de ikke ønsker at ende som tragiske, ensomme figurer 1

Elbøn 1

29-11-2011: Kampen for klimaet er en religiøs bevægelse. Som en service til ejere af elmålere bringes her en bøn, som kan bruges mod kætterske tanker 1

 

 

 

 

Straks-medieløsning

14-09-2015: Der bør omgående overføres licensmidler til de private mediesites i et omfang, så de kan skrotte de grafiktunge reklamer og dermed få samme responstid som dr.dk.

Public service-udvalget med tidligere EU-kommissær Connie Hedegaard som formand har holdt en høring under overskriften: ”Rationalet for public service i det 21. århundrede.”

Høringen var op ad bakke. For DR og de private mediers organisation, Danske Medier, kunne ifølge Jyllands-Posten ikke engang enes om, hvad public service betyder, og derfor selvfølgelig heller ikke finde rationalet.

Så det er svært at se, hvordan et samarbejde mellem statslige og kommercielle medier kan foregå.

For at stoppe den løbske tågesnak med de mange fine ord har Groft sagt et jordbundent straksforslag:

De private mediers websider er ofte dræbende langsomme, fordi man er nødt til at plastre siderne til med grafiktunge reklamer. Der bør omgående overføres licensmidler til de private mediesites i et omfang, så de kan skrotte reklamerne og dermed få samme responstid som dr.dk.

En fordel ved denne straksløsning er, at vi ikke behøver vente på en afklaring af, hvad public service og rationalet er for noget.


EUs kategorifejl

07-04-2015: Både Connie Hedegaard, EU-embedsmænd og EU-eksperter taler om EU, som om det var et multinationalt, topstyret, privat firma.

Det var med løfter om mere åbenhed og bedre kommunikation, at Juncker overtog magten i EU-kommissionen sidste efterår.

Nu fortæller tidligere EU-kommissær Connie Hedegaard og anonyme EU-embedsmænd til Politiken, at man i stedet har fået mere topstyring, politisk spin og forbud mod at udtale sig. Og eksperter i politisk kommunikation advarer i bladet om, at dette vil gøre kløften mellem EU-systemet og befolkningerne dybere.

Og det er selvfølgelig bekymrende. Men det mest bekymrende er, at EU-systemet er så langt udenfor demokratisk rækkevidde, at systemet ikke rummer en opposition, som kan udnytte Junckers oldnordiske kommunikationspraksis til at stjæle stemmer fra ham og således tvinge ham til at åbne systemet mere for borgere og medier.

Både Connie Hedegaard, EU-embedsmænd og EU-eksperter taler om EU, som om det var et multinationalt, topstyret, privat firma. Og denne opfattelse deler de åbenbart med Juncker. Det er EU's demokratiske tragedie, at alle begår denne kategorifejl.


Connie bør lande!

01-09-2013: Kække Connie har som ikke-folkevalgt klimakommissær Hedegaard sluppet jordforbindelsen og kører frem med en glat propagandateknik, som ellers bedst kendes fra sekten Scientology.

Globetrotter, klimakommissær Connie Hedegaard var forleden et smut forbi DR2 Deadline og blev interviewet af Nynne Bjerre Christensen.

Det er chokerende at se, hvad der er sket med gæve Connie med pjuskehåret og den røde næse, efter hun blev kommissær Hedegaard.

Den ellers helt politisk korrekte Bjerre Christensen så på Hedegaard med stigende skrækblandet forundring i takt med, at hun forgæves forsøgte at få Hedegaard til at tage kritiske spørgsmål om CO2-kvoter, vindmøller, solceller og COP-møde-fallitter alvorligt.

Connie har som ikke-folkevalgt klimakommissær sluppet jordforbindelsen og kører frem med en glat propagandateknik, som ellers bedst kendes fra sekten Scientology.

Og på Facebook belærer hun nu den danske presse i lakridspibesagen: ”bare et minimum af research - eller evt. bare lidt sund fornuft - ville have dræbt historien fra begyndelsen.”

Tanken om, at det er EU, og ikke befolkning og presse den er gal med, er kommissæren fjern.

Connie bør snarest komme hjem. Ikke for at redde de Konservative. Men for at redde sig selv.


Overhedet gårdbrand

26-04-2013: Hverken Lars Hedegaard eller Connie Hedegaard har forstået, at de spiller med i en komedie og derfor er nødt til at svøbe deres fanatisme i humor, hvis de ikke ønsker at ende som tragiske, ensomme figurer

Dansk politik er i virkeligheden en føljeton, som kører dagligt i TVs nyhedsudsendelser. Og det er en TV-komedie, ikke en tragedie. Det skyldes bl.a., at vælgerne er tryghedsnarkomaner og derfor afskyr enhver med ekstremistiske budskaber – fordi tryghedsnarkomaner forbinder fanatisme med unødigt besvær og krakileri.

Fanatikere kan derfor kun få deres budskaber igennem i komedien, hvis de forstår at svøbe deres fanatisme i humor.

Seneste bevis på denne antifanatisme-regel leverer de to gange Hedegaard, som for tiden optræder i komedien med vidt forskellige fanatiker-budskaber: Lars om muslimer, EU-Connie om CO2-kvoter.

Begge Hedegaardene skræmmer tryghedsnarkomaner langt væk med deres humorforladte, lidenskabelige præk om den rette lære.

Enhver Hedegaard bør lære, at i dansk politik bliver fanatikere, som ikke respekterer anti-fanatismereglen, til tragiske, ensomme figurer.

Se bare den sidste socialdemokratiske dødbiderkæmpe, Mogens Lykketoft, som altid stædigt har afvist, at dansk politik er en TV-komedie. Han er endt som ordensduks for Folketinget, hvor han korrekser tiltaleformer.


Elbøn

29-11-2011: Kampen for klimaet er en religiøs bevægelse. Som en service til ejere af elmålere bringes her en bøn, som kan bruges mod kætterske tanker

Bøn, som ejere af elmålere kan bede, mens de knæler ved måleren i kosteskabet:

Kække Connie (Hedegaard, EU-klimakommissær), klimaets håb og beskytter!

Lad mig ikke opgive kampen, selv om jeg ved, at 99 procent af alle arter, der nogensinde har eksisteret her på kloden, allerede er uddøde.

Og lad mig ikke miste modet, selv om jeg ved, at om få milliarder år, er kloden helt renset for alt liv.

Lad mig aldrig slå ud af, at vi danskere er så få, at vores CO2-udledninger er svære at få øje på i det store, globale regnskab.

Lad mig – fuld af håb og fortrøstning – fortsat gå forrest med at reducere CO2-udledningen for at inspirere resten af min husstand, mine meddanskere og hele EU til at gøre det samme.

Og selv om EU efterhånden kun står for 11 procent af de globale CO2-udledninger, mens Kinas og USA's enorme udledninger fortsat stiger, så lad mig aldrig tvivle på, at det snart vil lykkes dig at få verdens supermagter på bedre tanker.

Og sidst, men ikke mindst: Giv mig for helved styrke til fortsat at se min elregning vokse ind i himlen. Amen.


 

 

 

 

 

 

Læs flere Kølletæppebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp