Først lagt op 11-05-2018,,senest opdateret 16-05-2018 09:36:42

 

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

Øg ikke dalen!

Kvalme og kvababbelser i den litterære adel kan meget vel betyde vellystne skvulp blandt litterære analfabeter.

 

 

 

DR1’s programserie ’Øgendahl og de store forfattere’ får kniven i Politiken, Berlingske og Deadline. Men kniven føres af 40-60-årige litteraturmennesker, altså landets litterære elite, som jo netop ikke er målgruppen af unge, litterære analfabeter.

Nedrakningen er derfor i sig selv en anbefaling: Kvalme og kvababbelser i den litterære adel kan meget vel betyde vellystne skvulp blandt litterære analfabeter.

Hvis man skal vurdere effekten af salg og markedsføring til den tunge ende ved hjælp af en yngre, litterær analfabetisk komiker, så må man have fat i markeds-, medie- og spineksperter. Og økonomieksperter kan vurdere værdien for bogbranchen af DRs gratis propaganda for flere unge læsere.

Det andet kan kun blive løs snak mellem litterære hattedamer af alle køn, som incestuøst bekræfter, at de er noget særligt.

 

Læs Kølletæppebank: Forfatterbanket: Så længe bogbranchen har en klart tænkende nestor, der kalder lort for lort, og en forfatter, der med lethed og ynde kan få seriøse aviser til at smøre sine gamle sort-hvide fotografier ud over forsiden, så går dansk litteratur ikke i hundene

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp