Først lagt op 21-05-2018,,senest opdateret 21-05-2018 15:03:11

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

002

Royal Scandal Run

Stakkels Frede og Mary. De tror, at de kan holde befolkningens entusiasme oppe ved bare at avle og jævnligt sende prinsen afsted i kondiløb.

 

 

 

Politikens chefredaktør Christian Jensen remser i en søndagskommentar det engelske kongehus’ seneste skandaler op: Bruden Meghan er soap-skuespiller, faren er et skvat, som drikker for meget og dasker rundt i en mexicansk ferieby og derfor ikke er i stand til at føre sin egen datter op. Brudens halvbror har i et brev advaret Harry mod sin søster: Hendes kærlighed er endnu en falsk rolle, hun spiller for at få opmærksomhed i den soap-verden, hun er faret vild i.

Samtidig konstaterer chefredaktøren, at prins Harry er mere populær end nogensinde. Og konkluderer derfor, at skandaler kan vise sig at være en forudsætning for en nødvendig reformering, hvis kongehuse skal opretholde appellen til folket i det 21. århundrede.

Stakkels Frede og Mary. De tror stadig, at de kan holde befolkningens entusiasme oppe ved bare at avle og jævnligt sende prinsen afsted i kondiløb.

Selv om Frede løber dagens mange ”Royal Run”-løb med ondt i ryggen, så er det ifølge Politikens chefredaktør langtfra nok skandale til at sikre overlevelsen.

 

 

Læs Kølletæppebank: Kronprinsens 50års-Tattoo

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp