Først lagt op 23-05-2018,,senest opdateret 23-05-2018 15:20:58

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

002

Fra frokostpause til bønnemøde

Men nu kan alle se, at ordet ’frokostpause’ med sin hørm af leverpostej og madpapir er håbløst forældet.

 

 

 

Store verdensmedier, danske medier, eksperter og ledere af busselskaber kører i øjeblikket en kampagne for, at man ikke, som hidtil almindeligt antaget, behøver spise flere gange dagligt. Kampagnen sker efter inspiration fra integrationsminister Inger Støjberg.

Det har vist sig, at vi kun en gang i døgnet behøver bruge tid på fødeindtagelse. Det hverken skader helbredet, øger operationsskader og trafikuheld eller nedsætter samfundsproduktionen. Medier, eksperter og ledere af busselskaber anbefaler, at dagens ene, store måltid lægges bedst i døgnets mørke timer – for tiden mellem 21.30 og 04.44 – så der ikke spildes tid med det i arbejdstiden.

Ved de netop overståede overenskomstforhandlinger brugte man ellers flere uger og megen medieplads på uenigheder om ansattes ret til frokostpause.

Men nu kan alle se, at ordet ’frokostpause’ med sin hørm af leverpostej og madpapir er håbløst forældet. Vi behøver en visionær betegnelse, som kan indgive alle arbejdsgejst og få os til at glemme sulten. Groft sagt skal derfor foreslå betegnelsen ’bønnemøde’.

 

Læs Kølletæppebank: Integrations­potpourri

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp