Først lagt op 24-05-2018,,senest opdateret 24-05-2018 15:54:41

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

002

Ikke-banale trivialiteter

Men ingen forestiller sig vel, at Kronprinsen især omgås kontanthjælpsmodtagere, VVS-folk eller journalister?

 

 

 

Jyllands-Posten bringer i dag en artikel om Kronprinsens netværk. Den viser, ud fra studier af gæstelister og artikler i medierne, bl.a. at Kronprinsen mest har venner i adelen og blandt rige. Og hvis hans venner ikke holder kæft med, hvad der foregår i Kronprinens lukkede cirkler, så er det ud af klappen. Artiklen fortæller også, at Mary Donaldson blev fremvist til godkendelse i den lukkede vennekreds, inden hun blev Kronprinsens officielle partner.

Men ingen forestiller sig vel, at Frede især omgås kontanthjælpsmodtagere, VVS-folk eller journalister? Eller at han bare ankommer direkte fra Tasmanien til TV-udsendelsen ”Go' morgen Danmark” med Mary og siger, at hende vil jeg have, så kan venner og resten af familien rende og hoppe? Derfor vil mange mene, at artiklen er overflødig. Den rummer udelukkende banaliteter og trivialiteter, som kun er salgbare, fordi Kronprinsen er så populær, at folket æder alt om ham råt.

Men de tager fejl. For når Kronprinsen stik mod al fornuft stemmer imod sin egen regering i IOC i udenrigspolitiske sager, så er det ikke spor overflødigt at forsikre os alle om, at han på andre områder, hvor det kan gå grueligt galt, lever overraskende meget op til almindelig sund fornuft, og hvad alle forventer.

 

Læs Kølletæppebank: Kronprinsens 50års-Tattoo

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp