Først lagt op 25-05-2018,,senest opdateret 26-05-2018 10:14:16

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

002

Christiania gør ghettoer til Gentofte

Når boligområdets blomsterbørn skaber en fed bræmme af medievelvilje omkring en milliardbusines med hash og grov kriminalitet i en festlig, flagsmykket gade, som gemytligt hedder ’Pusherstreet’, så har vi en superghetto.

 

 

 

Formelt set er Christiania ikke en ghetto. Men når beboere i et område under intens pressedækning og uden, at politiet rører en finger, kan afspærre en offentlig gade i tre dage for angiveligt at rydde op i nogle hashboder og i nogle kriminelle forhold, så er Christiania i praksis et parallelsamfund med selvjustits, dvs. en ghetto.

Da der inden i enhver journalist findes et idealistisk blomsterbarn, så nyder Christianias mange efterkommere af blomsterbørn stor positiv opmærksomhed i medierne. Gadelukning og -åbning i denne bydel bliver derfor forsidestof i danske medier på niveau med Nordkorea og vulkanudbrud.

Og når boligområdets blomsterbørn skaber en fed bræmme af medievelvilje omkring en milliardbusiness med hash og grov kriminalitet i en festligt flagsmykket gade, som gemytligt hedder ’Pusher Street’, så har vi en superghetto, som får vores 22 officielle ghettoer til at ligne Gentofte.

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp