Først lagt op 26-05-2018,,senest opdateret 26-05-2018 14:39:55

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

002

Politiet i Christianias sproglige sump

Christiania er efterhånden blevet til en alvorlig sproglig lidelse i politiet. Det viser fire aktuelle udtalelser fra ledende politifolk til pressen:

 

 

 

“Politidirektøren havde håbet, at christianitterne ville have holdt gaden lukket for hashsalg fremover.” Eller i klar tekst: Synd for os i politiet, at vi derfor nu er nødt til selv at passe vores arbejde.

“’Vi kan ikke acceptere et stort supermarked for hash i vores by,’ sagde politidirektøren.” Kommentar: Det er da ellers gået fint med at acceptere det i flere årtier.

“Hun sagde, at politiet skal patruljere på Pusher Street nøjagtig som i gaderne omkring Christiannia og andre steder i byen.” Kommentar: En sensationel nyhed, som burde have været en selvfølgelighed.

Og endelig: Efter politiet ryddede hash-boderne, begrundes det således: ”Baggrunden for rydningen er, at vi ret hurtigt efter genåbningen kunne konstatere, at den åbenlyse hashandel fortsatte.” Eller i klar tekst: Bare handelen foregår skjult, ser vi ingen grund til at rydde gaden.

Det er nødvendigt, at politiet passer sit arbejde omhyggeligt fra nu af. Ellers forsvinder de snart helt i Christianias sproglige sump med et ”blop”.

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp