Først lagt op 03-06-2018,,senest opdateret 09-06-2018 10:44:01

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

Kamp fra stue til stue

Sundhedsplatformen viser, at Hovedstadens struktur, ledelse og storhedsvanvid fører til administrative katastrofer, der overstiger, hvad knoklende sundhedspersonale kan udbedre med sund formuft, papir og kuglepen.

 

 

 

Joachim Hoffman-Petersen, afdelingslæge på Odense Universitetshospital, siger til Politiken, at personalet i Region Hovedstaden og Region Sjælland har mistet tilliden til sundhedsplatformen og derfor garderer sig mod fejl og bl.a. har genindført brug af papir og kuglepen. “At der ikke er sket større uheld, skyldes ene og alene, at personalet er så opmærksomme og dobbelttjekker det hele,” siger han.

I forlængelse af denne seneste overlæges frustrationer kræver Groft sagt, at der omgående indføres en idiotsikker regel om, at ingen region må importere et påstået innovativt, dyrt sundhedssystem fra USA, før det af en uafhængig kommission er fastslået, at der ikke allerede her i landet i de andre regioner findes et eller flere velfungerende, gennemprøvede, enkle og billige systemer.

Sundhedsplatformen beviser, at Hovedstadens struktur, ledelse og storhedsvanvid fører til administrative katastrofer, der overstiger, hvad knoklende sundhedspersonale kan udbedre med sund fornuft, papir og kuglepen.

Og indtil videre eskalerer galskaben uhindret. Senest ved, at regionsformand Sophie Hæstorp i ramme alvor lover en ny epokeskabende opgradering til november.

Alle afdelinger bør straks masseindkøbe papir og kuglepenne.

 

Kort version

I Groft sagt-spalten i Berlingske skal en Groft sagt helst ikke overstige 700 enheder. Derfor lavede jeg denne korte version, som bragtes i avisen d. 09-06-2018:

 

Personalet på Hovedstadsregionens hospitaler har mistet tilliden til sundhedsplatformen og har derfor bl.a. genindført brug af papir og kuglepen.

I forlængelse heraf kræver Groft sagt, at der omgående indføres en regel om, at ingen region må importere et påstået innovativt, dyrt sundhedssystem fra USA, før det er fastslået, at der ikke allerede i andre regioner findes et enkelt, billigt system.

Sundhedsplatformen beviser, at Hovedstadsregionens storhedsvanvittige ledelse medfører administrative katastrofer, der overstiger, hvad knoklende sundhedspersonale kan udbedre med sund fornuft, papir og kuglepen. Og indtil reglen er indført, bør alle afdelinger  masseindkøbe papir og kuglepenne.

 

Læs mine Groft sagt og andet i Berlingske på B.dk.

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp