Først lagt op 08-06-2018,,senest opdateret 19-06-2018 10:25:48

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

Sen påske i Tibetsagen

Genopstandne emails fører nu til Tibetkommissionens genopstandelse fra de døde. Alle afsendte emails har nemlig vist sig allerede at leve det evige liv.

 

 

 

Først afviste man, at der i Tibetsagen fandtes gamle mails højere oppe i systemet end de to lavtrangerende politifolk, som fik aben. Og radioprogrammet ’P1 Orientering’ kunne bekræfte, at mailbokse for ledende embedsmænd systematisk var blevet slettet. Systemet forklarede, at disse mails derfor var pst borte for altid.

Men for to uger siden afslørede DR-journalisterne så, at Udenrigsministeriet havde backup-systemer. Og her på det sidste opdagede Rigspolitiet ved en rutinemæssig kontrol, at de sørme havde et gammelt email-lager.

Det fik så justitsminister Pape til at genopvække Tibet-kommissionen, så den kan finde ud af, om de genopstandne emails kan rokke på de to lavt placerede aber.

Forløbet bekræfter reglen om, at ingen borgeres afgivne informationer, herunder afsendte emails, nogensinde udryddes totalt fra Jordens overflade. Ingen offentlige myndigheder eller private virksomheder giver nemlig frivilligt afkald på dem.

Derimod kan afgivne informationer og afsendte emails naturligvis altid midlertidigt bortkomme eller gå i glemmebogen, hvis det findes hensigtsmæssigt.

 

Læs Køllebank: Papes logiske sandhed

Læs Kølletæppebank: Tibetsagen, eller: Kinagrillens prisliste

Kort version

I Groft sagt-spalten i Berlingske skal en Groft sagt helst ikke overstige 700 enheder. Derfor lavede jeg denne korte version, som bragtes i avisen d. 16-06-2018:

 

Først afviste man, at der fandtes gamle mails højere oppe i systemet end de to, som fik aben. Men så afslørede DR-journalister, at Udenrigsministeriet havde backup-systemer. Og her på det sidste opdagede Rigspolitiet så, at de sørme havde et gammelt email-lager. Det førte så til Tibet-kommissionens genopstandelse fra de døde.

Forløbet bekræfter reglen om, at ingen borgeres afgivne informationer, herunder afsendte emails, nogensinde forsvinder fra Jordens overflade. Ingen offentlige myndigheder eller private virksomheder giver nemlig frivilligt afkald på dem. Derimod kan afgivne informationer naturligvis altid midlertidigt bortkomme eller gå i glemmebogen, hvis det findes hensigtsmæssigt.

Læs mine Groft sagt og andet i Berlingske på B.dk.

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp