Først lagt op 27-06-2018,,senest opdateret 03-07-2018 10:29:33

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

Køleskabe i vejkanten

Men det værste er, at de efterladte hastigheds-køleskabe bekræfter, at de senere års IT-skandaler i Skat, politiet, forsvaret og Region Hovedstaden (Sundhedsplatformen) ikke er en tilfældighed.

 

 

 

Denne Groft sagt har gennem årene agiteret for fast fartkontrol. Men hvorfor skal de nye danske stærekasser både være så grimme og så lette at ødelægge?

I Sverige ligner stærekasserne mørkelagte trafiklys og falder derfor naturligt ind i trafikbilledet. Desuden er de svære at ødelægge med et velrettet spark, da de sidder på en høj metalstang.

Her i landet ligner de faste fartkontroller efterladte køleskabe med manglende låger i vejkanten. Hæslige fremmedelementer, som kan friste frustrerede, sparkelystne fartsyndere og grøftekant-elskere.

Men det værste er, at de efterladte køleskabe bekræfter, at de senere års IT-skandaler i Skat, politiet, forsvaret og Region Hovedstaden (Sundhedsplatformen) ikke er en tilfældighed: Vi danske henter nødigt velfungerende løsninger i nabolaget, men opfinder hellere selv med stort besvær og store udgifter den dybe tallerken – med hul i bunden. Og nu altså også køleskabe uden døre i vejkanten.

 

 

 

Læs Kølletæppebank: Køl farten ned. Politiets anonyme varebiler til fartkontrol passer ind i den danske tradition for at opfinde den dybe tallerken. Og det gør de nye fartmålende køleskabe også.

Læs flere Køllebank.

Kort version

I Groft sagt-spalten i Berlingske skal en Groft sagt helst ikke overstige 700 enheder. Derfor lavede jeg denne korte version, som bragtes i avisen d. 02-07-2018:

Hvorfor skal de nye danske ”stærekasser” være så grimme og så lette at ødelægge? I Sverige ligner stærekasserne mørkelagte trafiklys og falder derfor naturligt ind i trafikbilledet. Desuden er de svære at ødelægge, da de sidder på en høj metalstang. Her i landet ligner de faste fartkontroller efterladte køleskabe med manglende låger i vejkanten.

Men det værste er, at køleskabene bekræfter, at de senere års IT-skandaler i Skat, politiet, forsvaret og med Sundhedsplatformen ikke er en tilfældighed: Vi danske henter nødigt velfungerende løsninger i nabolaget, men opfinder hellere selv den dybe tallerken – med hul i bunden. Og nu altså også køleskabe uden døre i vejkanten.

 

Læs mine Groft sagt og andet i Berlingske på B.dk.

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp