Først lagt op 28-06-2018,,senest opdateret 05-07-2018 11:23:03

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

Alternativ begavelse

Uffe Elbæk er den eneste leder af et lille glemt dansk parti, som har fået den smarte ide her i agurke- og fodboldtiden at tvinge alle medier ud i spekulationer over, om partilederen er gal eller dum.

 

 

 

Uffe Elbæk vil være statsminister. Nogle mener, det beviser, han er en nar. Andre, at han er en dumrian, som spiller Løkkes spil uden selv at vide det.

Og netop denne uenighed får alle medier til at beskæftige sig med ham. Så alle vælgere mærker nu, at partiet Alternativet faktisk stadig eksisterer, og at formanden hedder Uffe Elbæk. Hvilket udelukkende skyldes, at alle medier og kommentatorer finder problemet, om formanden er en nar eller en dumrian langt mere pirrende end noget substantielt politisk udspil, partiet nogensinde har frembragt.

Men sandheden er, at Elbæk bare er alternativt begavet. Det viser sig ved, at han er den eneste leder af et lille glemt dansk parti, som har fået den smarte ide her i agurke- og fodboldtiden at tvinge alle medier ud i spekulationer over, om partilederen er gal eller dum.

En nærliggende tanke, javel. Men der skulle en Uffe til som den første at gå tanken ud med succes.

 

Kort version

I Groft sagt-spalten i Berlingske skal en Groft sagt helst ikke overstige 700 enheder. Derfor lavede jeg denne korte version, som bragtes i avisen d. 04-07-2018:

Uffe Elbæk vil være statsminister. Nogle mener, det beviser, han er en nar. Andre, at han er en dumrian, som spiller Løkkes spil uden selv at vide det. Og netop denne uenighed får alle medier til at beskæftige sig med ham. Så nu ved alle, at Alternativet stadig eksisterer.

Også i den grad. For sandheden er, at Elbæk er alternativt begavet. Det viser sig ved, at han er den eneste leder af et lille glemt dansk parti, som har fået den smarte ide her i agurke- og fodboldtiden at tvinge alle medier ud i spekulationer over, om partilederen er gal eller dum.

En nærliggende tanke, javel. Men der skulle en Uffe til som den første at gå tanken ud med succes.

 

Læs mine Groft sagt og andet i Berlingske på B.dk.

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp