Først lagt op 29-06-2018,,senest opdateret 29-06-2018 16:47:16

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

002

Gid virkeligheden så TV

Tilsyneladende har EU lært af Trumps topmøde med Kim Jong-un, at det vigtigste ved topmøder i dag er, at man enes om en tekst, som rummer en livagtig illusion af resultater.

 

 

 

”Mange forudså de nationale løsningers triumf, men i aften lykkedes det os at finde en europæisk løsning,” sagde Emmanuel Macron efter nattens EU-forhandlinger. ”Det er et godt tegn, at vi blev enige om en fælles tekst”, sagde Merkel.

Groft sagt siger: Det er glædeligt, at lodret uenige EU-lande kan enes om en tekst hen mod morgenstunden. Men den tekst med en europæisk flygtninge-løsning, man er enedes om, består påfaldende meget af de sædvanlige gode hensigter, kommende undersøgelser og frivillige ordninger.

Tilsyneladende har EU lært af Trumps topmøde med Kim Jong-un, at det vigtigste ved topmøder i dag er, at man enes om en tekst, som rummer en livagtig illusion af resultater. Og ser glade ud i fjernsynet.

Det eneste tilbagestående problem er, at virkeligheden ikke ser fjernsyn, og derfor bare fortsætter, som om intet er hændt.

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp