Først lagt op 30-06-2018,,senest opdateret 30-06-2018 15:11:41

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

002

Organet for Elbæks agurkeorgie

Politikens direktion og annoncører bør gribe ind, før bladet sender sin sidste substanselskende læser bort med mere tant og fjas om Elbæk.

 

 

 

Politikens forsideleder fredag ”Uffe Elbæk og kaos” slutter således: ”Med Uffe Elbæks udmelding er der nu sat turbo på en politisk debat, der handler om navnelege, bogstavkombinationer og taktisk spil, mens dét, vi alle brænder efter (at) diskutere – indholdet i en ny politik, der kan håndtere uligheden, klimaproblemerne og flygtningskrisen – er svækket. Øv!”

Hvis vi alle brænder efter at diskutere disse dybt seriøse emner, så er det mystisk, at alle medier nu i dagevis helt frivilligt har propfodret læserne med Elbæks mediestunt. Og en skandale, at Politiken, som har ført feltet an ved at ofre et stort interview, en kronik og en række ledere på sagen, nu ofrer endnu en leder, som sensationelt afslører, at bladets egen massive dækning af sagen har været stik mod deres dybt seriøse læseres inderste interesser.

Både Politikens direktion og annoncører bør gribe ind, før bladet sender sin sidste substanselskende læser bort med mere tant og fjas. Men det kan selvfølgelig også bare være, at lederen forsøger at redde ”Organet for den højeste oplysning”s ansigt, efter man i dagevis syndefuldt har anført udskejelserne i Elbæks agurkeorgie.

 

 

Læs Køllebank: Alternativ begavelse

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp