Først lagt op 06-07-2018,,senest opdateret 06-07-2018 15:52:28

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

002

Thai Navy Seals

Det autoritære thailandske system har gejlet hinanden op til at tro fanatisk på deres Navy Seals-korps for at kunne redde landets ansigt med en lykkelig ekspres-slutning.

 

 

 

Nu er en frivillig, thailandsk, forhenværende ”Navy Seal”-dykker omkommet af iltmangel i grotten. Erfarne danske grottedykkere har tidligere undret sig over den amatøragtige adfærd og udrustning, som de thailandske Navy Seal-dykkere optræder med på fotos og videoer fra redningsarbejdet.

At psykisk og fysisk nedkørte drenge, i løbet af et par døgn skal lære at svømme, bruge dykkerudstyr og derefter udføre en meget krævende dykning gennem smalle grottegange, lyder ikke kun vanvittigt. Det lyder desværre også, som om det autoritære thailandske system har gejlet hinanden op til at tro fanatisk på deres Navy Seals-korps for at kunne redde landets ansigt med en lykkelig ekspres-slutning. Et ansigt, som man tabte, da en britisk dykker fandt drengene og optog dem på video, efter at lokale ”Navy Seals”-dykkere have ledt forgæves i dagevis.

Derfor skal Thai Navy Seals have de drenge ud under helt umulige odds. For hele systemet er allerede enige om, at Thai Navy Seals får aben, hvis det ender med dødsfald og tragedie.

Læs Kort og gult: Op med drenge og ned med turister

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp