Først lagt op 21-08-2018,,senest opdateret 25-08-2018 13:55:06

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

Radikal kannibal

På en sær paradoksal måde virker de Radikales mord på en ufødt S-regering mere humant end forrige gang, de Radikale myrdede deres egen regering.

 

 

 

I anledning af De Radikales sommergruppemøde truer de med at blokere for Frederiksen som statsminister. Politisk ordfører Nicolai Wammen (S) undrer sig: ”Tror Østergaard virkelig, at han kan få en anden udændingepolitik, hvis vi får en regering bestående af Lars Løkke og DF?”

Nej, selvfølgelig tror han ikke det. Men ideen med at få opmærksomhed ved at erklære sig selv som statsministerkandidat er opbrugt af Enhedslisten, Alternativet og Nye Borgerlige. Så nu opnår Østergaard i stedet opmærksomhed ved at myrde den næste S-regering, inden den er født.

Og på en sær paradoksal måde virker dette mere humant end sidste gang, De Radikale var i regering. I 2011 var daværende R-leder, Margrethe Vestager, med til at føde en S-ledet regering, som i løbet af kort tid åd hele SF og til sidst også Thorning og Corydon. Mens Vestager lod sig krone som EU-kommissær.

Måske kan Østergaard med fordel straks sendes direkte til EU.

 Kort version

I Groft sagt-spalten i Berlingske skal en Groft sagt helst ikke overstige 700 enheder. Derfor lavede jeg denne korte version, som bragtes i avisen d. 25-08-2018:

I anledning af De Radikales sommergruppemøde fik Morten Østergaard opmærksomhed -- ikke ved at erklære sig selv som statsministerkandidat, som ellers er kommet på mode, men ved at myrde en eventuel S-ledet koalitionsregering med urealistiske krav, inden den er født.

Men på en sær paradoksal måde virker dette mord på en ufødt regering mere humant end sidste gang, De Radikale var i regering. I 2011 var daværende R-leder, Margrethe Vestager, med til at føde en S-ledet regering, som i løbet af kort tid åd hele SF og til sidst også Thorning og Corydon. Mens Vestager lod sig krone som EU-kommissær.

For at undgå kommende radikale massakrer i dansk politik bør Østergaard straks sendes direkte til EU.

 

Læs mine Groft sagt og andet i Berlingske på B.dk.

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp