Først lagt op 26-08-2018,,senest opdateret 28-08-2018 13:54:38

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

002

Sisyfos Løhde

Som Sisyfos er Sophie Løhde et menneske, der trodser meningsløshed med en målrettet indsats under umulige forhold.

 

 

 

Innovationsminister Sophie Løhde vil nu rydde op i unødvendige regler: ”Vi har desværre for mange gakgak-regler i den offentlige sektor, hvor medarbejderne bruger alt for lang tid på noget, der ikke giver mening i sidste ende.”

Godt brølt! Og nødvendigt! Fordi al erfaring viser, at – trods brølende løver og løvinder – bliver regelforbistringen kun værre og værre. Allerede Poul Schlüter-regeringer i 1980-erne havde regelforenkling på programmet. Og andre efter ham. Alligevel viser alle målinger, at regelværket kun er blevet større og værre.

Sådan vil det også gå for Løhde. Fordi man kæmper imod velfærds-bureaukratiets natur, som altid kræver flere regler for at øge lighed og retfærdighed.

Men at Løhdes kamp er forgæves, vil man først opdage, efter hun er væk. Derfor giver det altid god mening for enhver regerings innovationsminister, at gå til kamp mod gakgak-regler.

Ligesom det altid giver god mening for Sisyfos at rulle stenen op på bjergtoppen, selv om alle ved, at den ruller ned igen. Både Løhde og Sisyfos er mennesker, som trodser meningsløshed med en målrettet indsats under umulige forhold. De er rollemodeller for os alle.

 

Læs Kølletæppebank: Regelforbistring.

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp