Først lagt op 03-09-2018,,senest opdateret 04-09-2018 10:01:49

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

002

Dødbold

Den amatøragtige måde, forhandlingsspillet køres på, giver store tab til begge parters anseelse. Men det er værst for DBU, for de kan ikke sparke sig ud af problemerne.

 

 

 

Man kan skrive ”amatør” hen over den situation DBU og mændenes fodboldlandshold har skabt omkring sig i sponsorforhandlingerne.

Det er amatøragtigt, at DBU-ledelsen ligger i skjul bag deres ansatte direktør, som efter ordre kører forløbet, som om der var tale om en gammeldags virksomhed fra før fagforeningerne var opfundet. Budskabet til de ansatte er: Fald til patten, ellers falder fars hammer.

Og det er amatøragtigt, at spillerne og deres forening ikke har en ansvarlig talsmand i medierne, men tilsyneladende lader tilfældige spillere udtale sig personligt i tilfældige indslag i TV eller i trykmedierne. Budskabet er: Denne sag rager ikke offentligheden.

Den amatøragtige måde, forhandlingsspillet køres på, giver store tab til begge parters anseelse. Men det er værst for DBU, for det eneste de formodes at kunne i fodbold er at administrere og forhandle. Derimod er det eneste spillerne formodes at kunne i fodbold hverken at administrere eller forhandle, men at score mål.

Så næste gang, de scorer med bolden i en landskamp, tilgiver alle, at de er amatører i forhandlinger. Så let slipper DBU ikke.

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Opdatering 04-09-2018: korrekturrettelse

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp