Først lagt op 17-09-2018,,senest opdateret 17-09-2018 15:32:35

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

002

Indre Mission opdateret

Formanden for Indre Mission i Harboøre står nu frem som offer, der føler sig forfulgt, fordi han går ind for det samme sex som stort set resten af landet.

 

 

 

Hos syv kristne samfund mener man, at rummeligheden overfor flydende opfattelser af kønsidentitet er gået for langt.

Det mener bl.a. Indre Mission i den vestjyske by Harboøre. Og nu kræver formanden på DRs hjemmeside, at deres holdning bliver hørt og accepteret.

”Der bliver talt ned til mig. Det virker som om, jeg er under angreb, fordi jeg har den holdning, jeg har,” siger Jakob Bro. ”Jeg synes et mand-kone ægteskab er det bedste.”

Formanden for indre mission er ikke alene. Faktisk er det en forsvindende minoritet som går ind for noget andet. Men de fylder meget i medierne med prideparader og lignende.

Det er velkendt, at der i vore tider er mere omtale at hente i at være undertrykt og ildeset, end i at være mainstream. Og nu har også Indre Mission indset nødvendigheden af at være offer for at få omtale. Formanden står derfor frem som offer, der føler sig forfulgt, fordi han går ind for det samme som stort set resten af landet.

Det var lettere i gamle dage, hvor Indre Mission kunne få landsdækkende omtale ved bare at gyde svovl og forbandelser ud over hele LGBT-farvespektret. Og mere underholdende.

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp