Først lagt op 06-10-2018,,senest opdateret 06-10-2018 12:09:17

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

002

Stadig mere Libak

Portrættet når så eksalterede højder, at uopmærksomme avislæsere, der kun læser lidt her og der i teksten, kan tro, de læser en nekrolog

 

 

 

Politikens mellemøstkorrespondent Anders Jerichow skrev i går (5/10) i sin avis en hyldest til Anna Libak, som overgår alt, man kan ønske. Bl.a. dette:

”Libak kan sit stof. Hun skriver fremragende. Hun har næse for det, der ikke må siges, men bør siges – og det siger hun hun så med sin tørre, somme tider knastørre argumentation, der kommer rasende stærkt, men overrumplende velovervejet.” Og: ”At Berlingske ikke turde have hende ansat som chefredaktør, bekræfter på en gang bladets selvdestruktive frygt for at skeje ud og Libaks lige så iboende beredvillighed til at blæse på konventionerne:.”

Portrættet når så eksalterede højder, at uopmærksomme avislæsere, der kun læser lidt her og der i teksten, kan tro, de læser en nekrolog, som jo er sidste chance for at komme af med det allersmukkeste, der kan siges om en person. Det er sidste udkald.

Men Libak er ikke spor død. Hun fylder bare 50 år. Så der er ikke tale om nekrologiske overdrivelser, men rene kendsgerninger.

Og vi kan ovenikøbet se frem til stadig mere medrivende tekster fra Jerichow og andre fødselsdagsportrætskrivere, efterhånden som Libak vinder stadig mere i skønhed og dyder. Herligt. Varmt tillykke også fra Køllebank.

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp