Først lagt op 12-10-2018,,senest opdateret 19-10-2018 12:36:46

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

002

Socialstyrelsen i blodet

Nogle vil kalde kvindens reaktion fræk og arrogant. Det er en misforståelse, som skyldes uvidenhed om kulturen i offentlige institutioner.

 

 

 

Den forhenværende afdelingsleder i Socialstyrelsen, som tappede styrelsen for 111 mio. kr., har nu gennem sin advokat meddelt, at ”hvis hun modtager en opkrævning, må hun betale, og at hun i øvrigt tager det, som det kommer”.

Hvilken kontrast til en hektisk kammeradvokat, som i øjeblikket febrilsk beslaglægger og erklærer konkurs for at redde i det mindste lidt håndører! Værdigt gør hun opmærksom på, at de da bare kan sende en opkrævning. Her underforstås det, at domstole forinden er gået med til, at hun overhovedet skylder noget. Hvilket hun ikke anser for indlysende.

Og det underforstås også, at hun har fået pengene til at yngle i en grad, så hun både kan betale eventuelle bøder og stjålne beløb med renter.

Nogle vil kalde kvindens reaktion fræk og arrogant. Det er en misforståelse, som skyldes uvidenhed om kulturen i offentlige institutioner. Det, som skaber sammenhold i enhver offentlig institution, er den opfattelse, at alle andre offentlige institutioner helt har misforstået situationen og i øvrigt er præget af katastrofal inkompetence.

Kvinden har 40 års ansættelse og har modtaget dronningens fortjensmedalje i sølv for lang og tro tjeneste. Derfor sidder kulturen fra Socialstyrelsen ekstra solidt i hende. Også selv om hun muligvis nu mest færdes i junglen i Sydafrika blandt flodheste, aber og lignende.

 

Læs Køllebank: Svindel sikrer kvalitet

Læs Kølletæppebank: Ustyrlig styrelse. En møgsag i pressen var nødvendig for, at Socialstyrelsen blev tvunget til at opdage millioner, som man i 16 år ikke vidste, man manglede. (med Kjoeller NEWS-bonus)

 

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp