Først lagt op 14-10-2018,,senest opdateret 19-10-2018 12:32:38

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

002

Rigsrevisor frustreret, men i live

Øvsagen i Socialministeriet: Der er også meget at glæde sig over

 

 

 

Rigsrevisionen har advaret om rod med tilskud i Socialministeriet siden 2002. Og de seneste dage har revisorernes formand, Henrik Thorup (DF) i medier udtrykt frustration over, at myndighederne ikke lyttede til kritikken af, at administrationen af satspuljemidlerne var uforsvarlig.

Det er også for dårligt.

Men ingen har dog myrdet rigsrevisorernes formand for at få ham til at holde bøtte. Således som lejemordere fra den russiske bankverden gjorde med den russiske korruptionsbekæmper Andrei Kozlov, efter han i juni måned 2006 havde holdt møde med det estiske finanstilsyn og bl.a. advaret om, at den finske Sempo Bank blev brugt til hvidvask og skatteunddragelse for milliarder af dollars.

Det var den bank, som Danske Bank kort efter købte, og som nu har fået banken ud i en sump af hvidvaskproblemer, kundeflugt og kursfald.

Det er godt at leve i et land, hvor berettiget, men ignoreret kritik kun fører til svindel i millionklassen. Langt bedre end at leve i lande, hvor berettiget kritik både fører til mord på kritikeren, svindel i milliardklassen og truende bankdød.

 

Læs Køllebank: Socialstyrelsen i blodet

Læs Kølletæppebank: Ustyrlig styrelse. En møgsag i pressen var nødvendig for, at Socialstyrelsen blev tvunget til at opdage millioner, som man i 16 år ikke vidste, man manglede. (med Kjoeller NEWS-bonus)

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp