Først lagt op 16-10-2018,,senest opdateret 19-10-2018 12:19:29

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

002

Ofrer sig frem

Kulturborgmester Niko Grünfelds selvofringer vækker stor sympati hos Alternativets blødhjertede kernevælgere.

 

 

 

Niko Grünfeld, Alternativets kultur- og fritidsborgmester i København, har i sit cv pralet med uddannelser, som han ikke har. Aarhus Universitet har til nysgerrige medier oplyst, at han hverken har en kandidatuddannelse eller er master i positiv psykologi. Derimod passer det, at han på Handelshøjskolen har taget noget, der svarer til en to-årig bachelor i Organisation og ledelse.

Politiken kalder det ”rod”.

Fake news! Grünfeld har nemlig selv personligt indtastet sit cv til netmediet Altinget op til seneste Folketings- og kommunalvalg. Derfor er det hverken sjusk eller rod, men bare løgne. Vælgerbedrag.

Men døm ikke Niko ude! Det bevidst forfalskede cv afslører jo hans fejlslagne ambitioner i uddannelsessystemet. Dokumentet gør ham derfor til offer.

Og ofre vækker stor sympati hos Alternativets blødhjertede kernevælgere. Hertil kommer hans anden møgsag om den ødsle, men rædselsfulde indretning af sit kontor. Også den sag viser ham som offer for egne fejlslagne ambitioner.

Undervurdér derfor ikke Niko Grünfeld. Han ofrer sig målbevidst frem i dansk politik.

 

Læs Kølletæppebank: Alternativt gæk, gak og guf. Niko Grünfelds fratræden som kulturborgmester viser, at virkeligheden findes. Hidtil har partiet kunnet besejre enhver hård kendsgerning og genstridig virkelighed med meditation eller social konstruktion.

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp