Først lagt op 18-10-2018,,senest opdateret 18-10-2018 12:12:13

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

002

Alternativ afskedssalut

Læren af Niko Grünfeld: Alternative politikere bør gå af, inden de tiltræder tillidsposter

 

 

 

Niko Grünfeld måtte gå, bl.a. fordi han talte sit cv for meget op med løgne (”rod”) og fyldte sit kontor med unødigt dyre, nye møbler. Så syntes for mange vigtige topmedlemmer i partiet, at Niko blev for stor en belastning. Derefter trak han sig af hensyn til sit familieliv med kæreste og tre børn.

Denne begrundelse lyder ikke særlig Alternativt. Det er ret almindeligt for politikere i alle partier at begrunde fravalg med hensynet til familien.

Det lød langt mere ægte Alternativt, da Rene Gade i 2017 begrundede, at han ikke ville genopstille til Folketinget: ”Jeg vil slet ikke lære det politiske håndværk og det politiske spil. Jeg synes, det er usundt. Vores politiske system er usundt.”

Bedre kan en Alternativ afskedssalut ikke lyde. Kommende, Alternative indehavere af valgte tillidsposter bør derfor sørge for at gå af straks med Renes begrundelse. Og ikke vente til alle har indset, at de gerne vil, men desværre savner evnen til at forstå det politiske håndværk og spil, der foregår omkring dem.

 

Læs Kølletæppebank: Alternativt gæk, gak og guf. Niko Grünfelds fratræden som kulturborgmester viser, at virkeligheden findes. Hidtil har partiet kunnet besejre enhver hård kendsgerning og genstridig virkelighed med meditation eller social konstruktion.

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp