Først lagt op 19-10-2018,,senest opdateret 19-10-2018 15:34:18

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

002

Svinenes befrielse

Vi venter stadig på den veganske mesterdigter, der kan stoppe dyremishandlinger med fængende børnesange om gulerødder og kampsange om svineoprør.

 

 

 

”Mæh, bæh hvide lam, har du noget uld? Ja, ja lille barn, hele ryggen fuld. Frakke til din far og kjole til mor, og to par strømper til lille bitte bror”.

Så uskyldigt lyder en svensk børnesang (her citeret fra ”De små synger”), som en norsk forening af veganere i øjeblikket går i rette med i nordiske medier, ifølge Ekstra Bladet. Veganere spiser ikke dyr og tager afstand fra udnyttelse af dyr. Og de tager derfor også afstand fra børnesange og andet, som skal få børn til at synes, det er sødt og kært, som vi behandler dyr, når vi propper dem sammen i stalde og slår dem ihjel og æder dem.

Rigtigt. Den slags lumsk propaganda bør alle tage afstand fra. Alligevel fortsætter det. Både kødspisning og de sukkersøde indoktrinerende sange som denne, der synges til frokost i norske børneinstitutioner: ”Min ko jeg takker dig. Dejlig mælk du gir' til mig. Hver en dag jeg til mit brød, drikker mælken din så sød”. Bvadr.

Veganere må se at komme i gang med at digte fængende børnesange om gulerødder, bønner, ærter, nødder og tang. Og kampsange, hvor lam, køer og svin gør sejrrigt oprør mod bønder.

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp