Først lagt op 02-11-2018,,senest opdateret 03-11-2018 10:35:23

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

002

 Molbo-mobning

Molslinjen terroriserer bornholmerne med dummebøder og en færge, som ikke sejler i blæsevejr.

 

 

 

Molslinjen har fra d. 1. september i år fået ruterne til og fra Bornholm, og det har medført en masse skrig og skrål fra bornholmerne. Og med rette. For det har hurtigt vist sig, at Molslinjen systematisk fornærmer og ydmyger bornholmerne med bortforklaringer efter melodien ”bornholmere må vænne sig til de nye forhold og være taknemmelige, når vi sejler.”

Ydmygelserne sker over en bred front: Den indsatte katamaran-færge, Express 1, er udstyrsmæssigt den ringeste på Bornholmsruten nogensinde. Og den er så ringe i søen, at den allerede efter to måneder har måttet aflyse flere gange end den tidligere katamaran-færge gjorde på et helt år, selv om vejret ifølge DMI ikke har været unormalt slemt.

Og ingen bornholmere har tilsyneladende mærket noget til de stærkt opreklamerede billigere priser. Derimod har mange mærket, at ombestillinger udløser strafgebyr på 100 kr, selv om billetsystemet er fuldautomtisk. Det er altså en ren dummebøde.

Bornholmerne smed i 1658 den svenske besættelsesmagt ud og sluttede sig til resten af Danmark. Hvis Poul Anker, Jens Kofoed, Villum Clausen og de andre oprørere dengang havde vidst, at det i 2018 bare skulle føre til molbo-mobning med en gammel, dårlig færge, så ville Bornholm stadig være svensk.

 

Læs Kølletæppebank: Bornholmske galskaber

 

 

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp